Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

Milá Simono, Děkujeme za velmi profesionální přístup při pronájmu našeho bytu na Praze 5. Ceníme si zejména rychlosti a vstřícnosti při jednání, což je v této nelehké době (COVID pandemie) důležité. Na základě vlastní zkušenosti můžeme doporučit společnost SFF-Czech ostatním zájemcům. Ještě jednou děkujeme a přejeme mnoho dalších spokojených klientů.

Zdenek s rodinou

 

Velice seriózní firma, která poskytuje 100 % kompletní, spolehlivý a rychlý servis při sjednání pronájmu nemovitosti včetně získání nájemce. Ochotně přistupuje k řešení problémů v průběhu pronájmu, pokud se vyskytnou mezi pronajímatelem a nájemcem. 

Eva Pertlíková 

 

Milá Lucko a Simono,

na úvod musíme konstatovat že si již do budoucna neumíme představit že služby spojené s pronájmem bytu svěříme někomu jinému než vám. Rádi bychom pro budoucí zákazníky vypíchli pro nás klíčové vlastnosti, které každý majitel bytu ocení v případě hledání pronájmu.

Naprostá samostatnost, pomoc s dokumenty a podpisy, pomoc s cizojazyčnou klientelou, schopnost přivést cizojazyčnou klientelu, dlouhodobé kvalitní pronájm, citlivé posouzení nájemníka, velmi rychlá pomoc při řešení závad, servisu nebo třeba i odečtů na bytu. 

Každý majitel chce byt pronajmout a mít tzv. klid a to je přesně to co od vás máme, byt má pronajatý spokojený klient a my dobrý pocit, že byt je ve správných rukou.

Ještě jednou moc děkujeme.

Lukáš s rodinou

 

Děkuji moc za zprostředkování prodeje mého bytu v Košířích. Máte li zájem o bezproblémový nákup, prodej či pronajmutí vaší reality obraťte se na Simonu Mockovou, protože lepšího servisu asi nenajdete. Prodej realit v České republice je velice komplikovaná záležitost a já jako prodejce bych nebyl schopen tohoto dosáhnout bez pomoci Simony Mockové. Děkuji, těším se na další transakce v budoucnosti.

Petr Turek 

 

"Paní Mockova pro mě zprostředkovává pronájmy bytů již od roku 2015 a v roce 2020 jsme společně zrealizovaly i prodej bytu na Praze 6, Vždy jsem velmi spokojena, její služby a servis SFF je rychlý, kvalitní a mohu se na ně plně spolehnout..spokojená klientka"

Hana Matějková 

 

S paní Simonou Mockovou a paní Lucií Koubkovou spolupracuji již 5 let. Jako vlastník několika nemovitostí v Praze potřebuji komplexní realitní služby. Postarají se o pronájem bytů, připraví smlouvy a předávací protokoly, zajistí drobné opravy a úklid. Vždy komunikují s nájemníky během celé doby pronájmu. Příjemné a rychlé jednání, vstřícnost, ochota a především profesionalita.

Vřele doporučuji! 

Radek Haut 

 

Naprostá spokojenost s poskytovanými službami, vysoká profesionalita, vstřícnost, velice operativní jednání. Mohu vřele  doporučit.

Petr Malina

 

Prostřednictvím společnosti SFF Czech jsem si zakoupila byt na Praze 6 a mohu říct, že kromě toho, že byt byl podle mých představ mi k rozhodování dopomohl i skvělý přístup, vstřícnost a ochota - s jejich prací jsem opravdu spokojená. 

Jejich jednání a vystupování se mi velice líbilo, proto jsme se rozhodla přes ně byt i pronajímat.

Byt se pronajal velice rychle. Byla jsem u předání bytu zahraničním studentkám a předání bylo excelentní včetně vysvětlení všech možných situací které by mohly nastat a jak je případně řešit. S klientkami, které jsou nyní v bytě jsou v kontaktu a řeší za mě připadnou komunikaci. Vše šlape, tak jak má - výborná spolupráce! Opravdu tuto mohu jen doporučit. 

Věra Kubečková

Vytvořit poptávku

Rozšířené hledání


Typ nabídky

Upřesnit


Cena a plocha

m2
m2

Kraj a lokalita


Rozšířené hledání


Typ nabídky

Upřesnit


Cena a plocha

m2
m2

Kraj a lokalita


Máte otázku?